Fontos! Próbálok közérthető lenni, hogy értelme legyen az online-marketing és bevételnövelési tapasztalataim megosztásának. Nem mindig sikerül! A blogot csak saját felelősségre nézd át alaposon, mert előfordulhat, hogy a felét se érted meg! (Amikor hozzászólást írsz ehhez itt lent, akkor mielőtt beküldenéd moderálásra, elfogadásra, mentsd el azt magadnak, mert néha nem mentődik el elsőre a hozzászólás (próbáld 2x-3x), azaz elveszhet az értékes kérdésed, hozzászólásod.)

Adsense +1 (Like) - Mi ez?

Adsense +1 (Like) - Mi ez?
Adsense +1 (Like) - Kattints, kérlek a képre! :))):)))

2009. augusztus 26., szerda

Értékes Információ Ingyen? Miért Cserébe?

Először egy kis személyes kitérő: Úgy volt, hogy ma reggel elmegyek nyaralni, de tegnap meggondoltam magam, mert semmi kedvem a szokásos augusztus végi parlagfű pollen allergiás tünetekkel nyaralni. Majd akkor megyek, amikor nem nehezíti az életem a parlagfű.
(Egy kis kitérő: A parlagfű a parlagon hagyott és nem gondozott, nem művel földeken "terem", és ebből az Unióban hazánkban van a legtöbb. Köszönhetően a nemzeti tragédiának is beillő "kárpótlási", amely eredmény a sok-sok ezer használhatatlan földecske.)

Értékes Információk?

Hasznos számomra és azt hiszem kölcsönösen előnyős, hogy találkozom személyesen vagy videó hívással egy-egy SEO, webmester ismerősömmel, barátommal és kicseréljük a tapasztalatainkat, elmondjuk egymásnak az okosságokat és ügyességeket. Ennek alapja a jó személyes kapcsolat.
Nemrég nagy lelkesen felajánlottam egy fórumon, hogy megosztok pár információt az Adsense bevétel megnöveléséről, ha azt privát üzenetben kéri. Számomra érdekes módon, csak egy valaki kérte a fórumról.
Tehát elkezdtem összeírni az ismereteimet, a teszteltelések eredményéből származó tapasztalataimat, és javaslataimat. A helyzet az, hogy közben egyre inkább rossz érzésem támadt azzal kapcsolatban, hogy ezeket az értékes információkat csak úgy kiadjam. Miért is?

1. Nem ismerem az információ kérőt, tehát nem tudom, hogy mit fog vele kezdeni.
2. A korábbi írásaimból tudhatod, hogy egy fórumon "megismertem" néhány értelmes embert és pár kapitális seggfejet. Nem tudom, hogy a kérdező jó barátja-e az általam kicsinyes faszfejeknek tartott keveseknek. Nem szeretném ha az információimból ők is profitálnának. Azt hiszem ez megérthető. (Ezért sem osztok már meg említett fórum egyes információkat.)
3. A fórumon azért írtam le pár hasznos információt, hogy kapcsolatokat építsek értelmes emberekkel, akikkel később kölcsönösen előnyős módon együttműködjek az új ismerősökkel online-marketing és értékesítési projektekben, partnerprogramokban. És perszer azért is látogatom a fórumot, hogy hozzájussak az itt-ott hasznos tudáshoz. Úgy érzem, hogy ha kiadom a értékes tapasztalataimat, akkor azt anélkül teszem meg, hogy megkapnám cserébe annak megfelelő ellenértéket.
4. Nincs kedven ahhoz, hogy az említett információ kérőtől esetleg a fórumon megtapasztalt becsmérlő értékelést kapjak az általam leírt tapasztalatokra, amit elképzelhetőnek tartok, mert nem ismerem személyesen az információ kérőt.

Kiadom a "titkokat" ...

Ezen túl csak velem (jó) személyes kapcsolatban lévőkkel osztok meg komolyabb, legalább is általam nagymértékben értékesnek tartott információkat teljes egészében. De itt ezen a blogon továbbra is kiszivárogtatok egyet-mást, ami hasznosítható az online marketing és értékesítés területén.

(Végül is adni fogok a kérőnek egy általam komoly anyagot, de csak szóban és csak akkor ha megismerem és korrektnek találom.)

Az első megoldásom, elképzelésem az volt, hogy elkezdem összeírni a jó-fejek, udvariasak, segítőkészek és a kicsinyes, modortalan, bunkók listáját, hogy tudjam kivel érdemes barátkozni, de végül is ezt elvetettem. Akit nem ismerek meg személyesen, az csak komoly áron kaphatja meg a tudásom, ami egyébként nem is rossz üzlet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Minőségi Tárhely Szuper Áron:

Klikk ~~>
Tipp: A "freetrial" kuponkóddal az 1. hónap csak 1 cent!

Eladó domain nevek meghirdetése egyszerűen

Eladó domain nevek meghirdetése egyszerűen
eladó domainek

Népszerű bejegyzések

Mit szeretnél itt megtudni?

Címkék / Témák

.com (2) .eu (2) .hu (2) .net (2) .org (2) 24 (6) addon (2) adsense (6) adsense bevétel (6) adwords (2) affiliate (3) angol (1) article directory (1) átkattintási arány (1) baki (1) befektető (1) bevétel (2) BlackHole (1) blog (1) blogger.com (1) blogolás (2) bookmark (3) bűnöző (1) bűntudat (1) cafe (1) célok (1) cimke (1) cpc (1) csalás (1) deicious (1) delicious (4) digg (1) domain (5) domain eladás (1) domain regisztráció (3) domain vásárlás (3) drága (1) duplikált tartalom (2) ékezetes domain regisztráció (1) eladó domain (1) eladó domain nevek (1) eladó honlap (1) emberek (1) epc (1) erkölcs (2) értékes tartalom (1) etika (1) excel (1) fejlesztés (1) félelem (1) feljelentés (1) félreértés (1) firefox (2) firefox addon (1) fizetés (1) fontos kérdések (1) forgalom (1) fórum (6) frame (1) friend connect (1) gonosz (1) google (4) google büntetés (1) google chat (1) google kapcsoolat (1) hack (1) hacker (1) hiba (2) hirdetés (2) hírlevél küldő (1) hírlevél szoftver (1) honlap vásárlás (2) hosting (1) humor (1) hungarian (1) idő (1) induló vállakozás (2) internet (2) internet működése (1) jack bauer (1) játszma (1) játszmák (1) jutalék (2) kattintás (2) kérdőívezés (1) kereső (1) keresőoptimalizálás (1) kiegészítő (1) kifizetés (1) könyvjelző (3) közösségi weboldal (1) kudarc (1) laszloberndt (1) látogatók (1) látogatottság (1) lifehack (1) linkelés (3) linkmegosztás (2) linkmegosztó (2) linktár (2) lottószámok (1) maghatározás (1) magyar (1) manipuláció (1) megosztás (1) mlm (4) MLM-siker (1) mozi (2) network marketing (1) olcsó domain (3) olcsó tárhely (1) online-vállalkozás (1) opencoffeclub (1) otthonról (1) page rank (1) parlagfű (1) partnerprogram (4) pay (1) pénz (4) php (1) piackutatás (1) pligg (1) ppa (1) ppc (2) ppl (1) ppm (1) ppp (1) pps (1) rendszeres (1) rövidítés (1) rss (1) scraping (1) section targeting (1) semmi (1) semmitmondó (1) seo (2) seo.forum.hu (6) siker (3) smart price (2) smart priced (3) smartprice (4) spam (1) start (1) startup (1) steelcase (1) szék (1) szellemes (1) szorcs.hu (2) találati lista (1) tanács (1) tanácsadó (1) tapasztalat (1) targetált hirdetés (2) tárhely (2) tartalom (2) tartalom átvétel (1) tech (1) technológia (1) tipp (1) trükk (1) turbobookmark (1) tűzijáték (2) TV (2) ügyfél (1) vállalkozó (2) vásárló (1) vége (1) vevő (1) videó (1) webcím (1) webhosting (2) wibiya (1)

Blogarchívum

Mit tettem a neten (ma)?
FriendFeed-ről utolsó 5 átvéve...

Merre járok / jártam ...

Apróhirdetés:

Ahhoz, hogy pénzt keress az internettel, ezt ismernek kell!

(Kattints ide, videó indul!) -- -- -- ~~> Az INTERNET

Google Magyarország Blog

Twitteren ... FollowMe ...

    Kövess a Twitter-en...

    Összes oldalmegjelenítés

    :-)