Fontos! Próbálok közérthető lenni, hogy értelme legyen az online-marketing és bevételnövelési tapasztalataim megosztásának. Nem mindig sikerül! A blogot csak saját felelősségre nézd át alaposon, mert előfordulhat, hogy a felét se érted meg! (Amikor hozzászólást írsz ehhez itt lent, akkor mielőtt beküldenéd moderálásra, elfogadásra, mentsd el azt magadnak, mert néha nem mentődik el elsőre a hozzászólás (próbáld 2x-3x), azaz elveszhet az értékes kérdésed, hozzászólásod.)

Adsense +1 (Like) - Mi ez?

Adsense +1 (Like) - Mi ez?
Adsense +1 (Like) - Kattints, kérlek a képre! :))):)))

2009. augusztus 25., kedd

Félreértések nélkül

Válasz "szipeter" részére:

Az előzmények:
http://laszloberndt.blogspot.com/2009/08/erdekes-forum-tapasztalatok-ez-se-jo.html#comments
Adsense Bevételi titkok 1

szipeter írta..
.

Úgy érzem (lehet rosszul), hogy meg lettem szólítva. Itt válaszolok, mert a fórumon már megírtam, hogy részemről nem foglalkozok tovább ott a dologgal és ehhez tartom is magam. Nem az volt a problémám alapvetően, hogy nem volt elég értékes az írás a szememben, hanem az, hogy ezt úgy harangoztad be, mintha tálcán hoznád elénk a spanyol viaszt. Ez a fajta (hogyan szerezünk pénzt a neten, áruljunk mosóport, mlm-ezzünk stb) marketing vonulat nálam abszolút kiveri a biztosítékot, még akkor is ha komoly tudás van mögötte. Ha pedig még az sem, akkor hatványozottan. És egy tényleg minden bántó szándék nélküli jó tanács, a seo az egy hatalmas türelmet és folytonos tanulási szándékot igénylő tevékenység, ahol ezekkel az ötpercalattlegyünksikeresek stratégiákkal és az ilyen hatást keltő írásokkal, megnyilvánulásokkal nem lehet sikert elérni.


A válasz:

Értékelem, hogy hozzászólsz itt, ha a fórumon nem is, mert ott kijelentetted, hogy részedről a téma le van zárva.

"Nem az volt a problémám alapvetően, hogy nem volt elég értékes az írás a szememben..."
Köszönöm az elismerő szavaidat, ezek értékesek számomra, mivel tudom, hogy értesz a smart price témához és korábban írtál is erről egy blogodban.

Megértem, hogy felzaklat téged a harsányabb stílus, ami az MLM-re emlékeztet téged.
Egyébként MLM legtöbb formáját és is nyíltan ellenzem, részbe a hangzatos harsány külsőségek és megnyilatkozások miatt, amivel behúznak sokakat, akikből a többségnek biztos az bukása és újabb csalódás lesz a sorsuk.
Tehát, világos, hogy a stílusom MLM-szerű marketing vonalnak tűnt számodra, és hogy ez az MLM-re emlékeztetett téged. Ezzel szerencsére nem mindenki van így.

Ha az írásom, a szándékom és a stratégiám, ahogy te nem bántó szándék nélkül megfogalmaztad az egyéni véleményedet rólam: "ötpercalattlegyünksikeresek", akkor lenne értelme számomra a látszólag ebből következő az egyébként helyes tanácsodnak.
A kijelentésed, hogy "seo az egy hatalmas türelmet és folytonos tanulási szándékot igénylő tevékenység" igaz, de ez rám nem vonatkozik, mert csak sugallod az a jó tánácsodban, mintha vonatkozna rám a "ötpercalattlegyünksikeresek" jelző.

Igen, a seo az egy hatalmas türelmet és folytonos tanulási szándékot igénylő tevékenység, de ennek semmi köze a stílusomhoz vagy a hatáskeltő írásomhoz sem. De mossuk ezt össze az érzelmektől vezérelve más gondolatokkal. Mert az a benyomást keltheti másokban, mint ha szükségem lenne a stílusom vagy valami miatt a hatalmas türelemre és folytonos tanulási szándékra. Megvan! :-)

Még egy dologban ellent kell, hogy mondjak neked, de megértem, hogy miért gondolod, hogy hatáskeltő írásokkal nem lehet hatást elérni.
Szerintem bizonyos esetekben igen is erre van szükség, még ha ez néhányakban korábbi rossz tapasztalataik miatt ellenérzést is vált ki. Persze meg van a helye a visszafogott, szerény kommunikációs stílusnak is.

Igen, úgy harangoztam be az írásom, mint ha tálcán hoznám elétek a spanyol viaszt (tetszik ez a kép), mivel így tudtam a hatást létrehozni, az erős érdeklődést felkelteni, amit el is értem.

És ami a legfontosabb, hogy a fórumot és ezt a blogot olvasók túlnyomó többsége számára az általam leírtak tényleg értékes információk, ami valóban segíthet nekik.

Értem azt, hogy számodra nem volt újdonság és hogy zavart a harsány stílusom, ezért megértem hogy ez a kettő együtt nálad kicsapta a biztosítékot. Ez mindenkivel megeshet.

Nem vagyunk egyformák és nem egyforma dolgok és nem egyforma mértékékbe vágják ki a biztosítékot.

És köszönöm, de nekem nincs szükségem a tényleg minden bántó szándék nélküli jó tanácsaidra sem.

.

3 megjegyzés:

 1. Tudom, hogy nem túl jó dolog, ha valaki önmagáról vagy munkáiról szóló dicséreteket másoktól kapott dicséreteket közök, főleg, ha azok pontos forrása nincs megjelölve, mert ez sokak szemében hiteltelen.
  De ezt talán megértitek, hogy nem hagyhattam ki és hogy miét töröltem az aláírást.

  - - -

  "Üdvözlöm!

  Nagyon hasznosak az írásai, élvezettel olvasom őket. Igen erős és fontos tagja (lesz/"van") az itteni [seoforum.hu] közösségnek. Nem szeretem a publikus "nyáladzást", ezért fejeztem itt [privát üzenetben] ki az elismerésem. Bár én se túl [régi tag, nem rég] regisztráltam, már régi olvasó vagyok és annál is régebbi "Internet felhasználó".


  Tisztelettel,
  ...

  - - -

  Nemrég olvastam valahol, hogy "... az ilyen hatást keltő írásokkal, megnyilvánulásokkal nem lehet sikert elérni."

  Tényleg?

  VálaszTörlés
 2. Nagyon megtisztelő, hogy ennyi időt szántál a váaszra, kár, hogy nem írtál benne gyakorlatilag semmit. Leírátam, amit akartam a dologgal kapcsolatban, nem győztél meg az ellenkezőjéről. Sok sikert a továbbiakban!

  VálaszTörlés
 3. @szipeter
  Nem semmi megjegyzést írtál! Ez nem veszem semmibe!

  Válaszként ide semmit sem írok, a következő blogbejegyzésembe nem semmit, illetve semmit fogok írni!

  VálaszTörlés

Minőségi Tárhely Szuper Áron:

Klikk ~~>
Tipp: A "freetrial" kuponkóddal az 1. hónap csak 1 cent!

Eladó domain nevek meghirdetése egyszerűen

Eladó domain nevek meghirdetése egyszerűen
eladó domainek

Népszerű bejegyzések

Mit szeretnél itt megtudni?

Címkék / Témák

.com (2) .eu (2) .hu (2) .net (2) .org (2) 24 (6) addon (2) adsense (6) adsense bevétel (6) adwords (2) affiliate (3) angol (1) article directory (1) átkattintási arány (1) baki (1) befektető (1) bevétel (2) BlackHole (1) blog (1) blogger.com (1) blogolás (2) bookmark (3) bűnöző (1) bűntudat (1) cafe (1) célok (1) cimke (1) cpc (1) csalás (1) deicious (1) delicious (4) digg (1) domain (5) domain eladás (1) domain regisztráció (3) domain vásárlás (3) drága (1) duplikált tartalom (2) ékezetes domain regisztráció (1) eladó domain (1) eladó domain nevek (1) eladó honlap (1) emberek (1) epc (1) erkölcs (2) értékes tartalom (1) etika (1) excel (1) fejlesztés (1) félelem (1) feljelentés (1) félreértés (1) firefox (2) firefox addon (1) fizetés (1) fontos kérdések (1) forgalom (1) fórum (6) frame (1) friend connect (1) gonosz (1) google (4) google büntetés (1) google chat (1) google kapcsoolat (1) hack (1) hacker (1) hiba (2) hirdetés (2) hírlevél küldő (1) hírlevél szoftver (1) honlap vásárlás (2) hosting (1) humor (1) hungarian (1) idő (1) induló vállakozás (2) internet (2) internet működése (1) jack bauer (1) játszma (1) játszmák (1) jutalék (2) kattintás (2) kérdőívezés (1) kereső (1) keresőoptimalizálás (1) kiegészítő (1) kifizetés (1) könyvjelző (3) közösségi weboldal (1) kudarc (1) laszloberndt (1) látogatók (1) látogatottság (1) lifehack (1) linkelés (3) linkmegosztás (2) linkmegosztó (2) linktár (2) lottószámok (1) maghatározás (1) magyar (1) manipuláció (1) megosztás (1) mlm (4) MLM-siker (1) mozi (2) network marketing (1) olcsó domain (3) olcsó tárhely (1) online-vállalkozás (1) opencoffeclub (1) otthonról (1) page rank (1) parlagfű (1) partnerprogram (4) pay (1) pénz (4) php (1) piackutatás (1) pligg (1) ppa (1) ppc (2) ppl (1) ppm (1) ppp (1) pps (1) rendszeres (1) rövidítés (1) rss (1) scraping (1) section targeting (1) semmi (1) semmitmondó (1) seo (2) seo.forum.hu (6) siker (3) smart price (2) smart priced (3) smartprice (4) spam (1) start (1) startup (1) steelcase (1) szék (1) szellemes (1) szorcs.hu (2) találati lista (1) tanács (1) tanácsadó (1) tapasztalat (1) targetált hirdetés (2) tárhely (2) tartalom (2) tartalom átvétel (1) tech (1) technológia (1) tipp (1) trükk (1) turbobookmark (1) tűzijáték (2) TV (2) ügyfél (1) vállalkozó (2) vásárló (1) vége (1) vevő (1) videó (1) webcím (1) webhosting (2) wibiya (1)

Blogarchívum

Mit tettem a neten (ma)?
FriendFeed-ről utolsó 5 átvéve...

Merre járok / jártam ...

Apróhirdetés:

Ahhoz, hogy pénzt keress az internettel, ezt ismernek kell!

(Kattints ide, videó indul!) -- -- -- ~~> Az INTERNET

Google Magyarország Blog

Twitteren ... FollowMe ...

  Kövess a Twitter-en...

  Összes oldalmegjelenítés

  :-)