Fontos! Próbálok közérthető lenni, hogy értelme legyen az online-marketing és bevételnövelési tapasztalataim megosztásának. Nem mindig sikerül! A blogot csak saját felelősségre nézd át alaposon, mert előfordulhat, hogy a felét se érted meg! (Amikor hozzászólást írsz ehhez itt lent, akkor mielőtt beküldenéd moderálásra, elfogadásra, mentsd el azt magadnak, mert néha nem mentődik el elsőre a hozzászólás (próbáld 2x-3x), azaz elveszhet az értékes kérdésed, hozzászólásod.)

Adsense +1 (Like) - Mi ez?

Adsense +1 (Like) - Mi ez?
Adsense +1 (Like) - Kattints, kérlek a képre! :))):)))

2009. augusztus 30., vasárnap

Jack Bauer hány embert ölt meg részenként?

Miközben dolgozom (fejlesztem az online média birodalmam) nézem a 24 5. évad részei. Ahogy zsinórban megnézek minden nap sok részt, valahogy  nagyon kezdenek hasonlítani a részek, nagyon.
Ugyanazok a szófordulatok, lövések, kihallgatás-kínzások, legalább is ebben a 5. évadban. (Tegnap már angolul álmodtam, amit csak akkor szoktam, ha csak angolul beszélek, olvasok kb. egy hétig.)

Jack Bauer részenként (óránként) megöl átlagosan kb. 40-80 ellenséget! Tehát, mondhatni rendszeresen végzi a dolgát, folyamatosan eltakarítja az útból a terroristákat és csatlósaikat.
Ez a rendszeresség az, ami az online-marketingben is nagyon kifizetődő.

Ha rendszeresen fórumozol (olvasód, hozzászólsz, kérdezel, témát indítasz, megválaszolsz) vagy ha írogatsz valamit a blogodba, valami hasznosat, valamit, ami az olvasónak hasznos lehet, akkor az lassan összegyűlik, felhalmozódik. Egyre többen megismernek, és egyre több link mutat így a blogodra, ha hozzászólsz a blogjaik egy-egy bejegyzéséhez.
Egy idő után a neved ismerté válik abban a témában, amiben írogatsz.

Sajnos, a legtöbb blog ill. blogoló nem ilyen, nem rendszeres. És miért nem az? Ennek több oka is van szerintem.

1. Nem tudja, hogy rendszeresen kellene blogolni, ha látogatókat, ismertséget, esetleg hírnevet és ügyfeleket, partnereket szeretne. Az gondolja, hogy "na, már benne vagyok az internetbe, most már jöhet is az internet-pénz" (Lehet, hogy egyes (általam is ismert) online-mlm guruk, ezt tanították neki (sok pénzért), illetve, hogy miként kell blogspot-os blogot regisztrálni és youtube fiókot.)

2. Nem tudja, hogy pontosan miként is blogoljon, fórumozzon, hogy az tényleg eredményt hozzon neki, ezért ha próbálkozik is, az nem sikerül neki, vagy nem folytata 1-2 bejegyzés, hozzászólás után abbahagyják.
(Hidd el, ha valakik (bizonyos érdeklődésű emberek) számára értelmeset írsz, és itt ott elérhetővé, megtalálhatóvá teszed, akkor elkezdik (talán rendszeresen is) látogatni a blogodat, ami nagy lépés az online bevétel megteremtése felé.)

3. Nincs céljuk, nem elég erős a céljuk, hogy kitartóak legyenek egy irányba, egy cél felé, a figyelmük másra ugrik át, nem fejezik be azt, ami meghozná a vágyott eredményt. (Az, hogy ez miért van így nagyon sokat lehetne írni, és szinte mindenki küzd ezzel a "betegséggel" kisebb-nagyon mértékben és rövidebb-hosszabb ideig. Én is. De be kell keményíteni és nyomni kell, ha nem is megy könnyen.)

Tehát, legyél rendszeres és tanuld meg, hogy mit és hogyan érdemes tenni, ha pénzt akarsz keresni! Sikerülhet, sőt sikerülni is fog neked is!

Itt a jó alkalom, hogy tegyél egy hozzászólást ide, azaz "reklámozd" a márkaneved.
Mit szólslt ehhez?

3 megjegyzés:

 1. Csak egy gyors hozzászólás: Nem öl meg 40-40 ellenséget részenként. Van egy oldal, a hxxp://www.bauercount.com/ (sajnos most nem él), ahol részekre és évadokra lebontva megtekinthető képi és videós formában az összes gyilok...

  Ha már megengedett a reklám:
  Szűcs Ádám (fórumon: Mahone)
  http://www.olcsoweboldal.hu

  VálaszTörlés
 2. @Szűcs Ádám (Mahone)

  :-) Már régen láttam, a fórum is a kiírást "Jack Bauerrel vagyok". Tetszik! És a tetszik a fórumon az avatar képed is ami nagyon jó közvetett reklám! Gratulálok az ötlethez és a megvalósításhoz. Szerintem a honlapodra is kirakhatnád ezt a képet. Nekem nagyon szimpatikus ez az ötletes, egyszerű "weboldal olcsó" logód.
  (http://seo.forum.hu/member.php?u=1758)

  Úgy látom, hogy Te ebben a Jack Bauer témában szakértő lehetsz, ezért elhiszem neked, hogy nem öl meg 40 ellenséget részenként Jack Bauer! De rendszeresen "dolgozik", azaz minden órában megteszi, amit meg kell tennie.

  Szerintem az a gond Jack Bauerrel, hogy kb. évente csak egy napot dolgozik a szakmájában, ami viszont nem javasolt a ha valaki stabil online bevételt szeretne teremteni. :-)

  VálaszTörlés
 3. Az első 5 évadot, "napot" láttam.

  Köszönöm a jó tanácsokat!

  "Jack Bauerrel vagyok" - Te mernél ellene lenni? :)

  Tetszik a blogod, jó, hogy regisztráltál a fórumon, és ráakadtam!

  VálaszTörlés

Minőségi Tárhely Szuper Áron:

Klikk ~~>
Tipp: A "freetrial" kuponkóddal az 1. hónap csak 1 cent!

Eladó domain nevek meghirdetése egyszerűen

Eladó domain nevek meghirdetése egyszerűen
eladó domainek

Népszerű bejegyzések

Mit szeretnél itt megtudni?

Címkék / Témák

.com (2) .eu (2) .hu (2) .net (2) .org (2) 24 (6) addon (2) adsense (6) adsense bevétel (6) adwords (2) affiliate (3) angol (1) article directory (1) átkattintási arány (1) baki (1) befektető (1) bevétel (2) BlackHole (1) blog (1) blogger.com (1) blogolás (2) bookmark (3) bűnöző (1) bűntudat (1) cafe (1) célok (1) cimke (1) cpc (1) csalás (1) deicious (1) delicious (4) digg (1) domain (5) domain eladás (1) domain regisztráció (3) domain vásárlás (3) drága (1) duplikált tartalom (2) ékezetes domain regisztráció (1) eladó domain (1) eladó domain nevek (1) eladó honlap (1) emberek (1) epc (1) erkölcs (2) értékes tartalom (1) etika (1) excel (1) fejlesztés (1) félelem (1) feljelentés (1) félreértés (1) firefox (2) firefox addon (1) fizetés (1) fontos kérdések (1) forgalom (1) fórum (6) frame (1) friend connect (1) gonosz (1) google (4) google büntetés (1) google chat (1) google kapcsoolat (1) hack (1) hacker (1) hiba (2) hirdetés (2) hírlevél küldő (1) hírlevél szoftver (1) honlap vásárlás (2) hosting (1) humor (1) hungarian (1) idő (1) induló vállakozás (2) internet (2) internet működése (1) jack bauer (1) játszma (1) játszmák (1) jutalék (2) kattintás (2) kérdőívezés (1) kereső (1) keresőoptimalizálás (1) kiegészítő (1) kifizetés (1) könyvjelző (3) közösségi weboldal (1) kudarc (1) laszloberndt (1) látogatók (1) látogatottság (1) lifehack (1) linkelés (3) linkmegosztás (2) linkmegosztó (2) linktár (2) lottószámok (1) maghatározás (1) magyar (1) manipuláció (1) megosztás (1) mlm (4) MLM-siker (1) mozi (2) network marketing (1) olcsó domain (3) olcsó tárhely (1) online-vállalkozás (1) opencoffeclub (1) otthonról (1) page rank (1) parlagfű (1) partnerprogram (4) pay (1) pénz (4) php (1) piackutatás (1) pligg (1) ppa (1) ppc (2) ppl (1) ppm (1) ppp (1) pps (1) rendszeres (1) rövidítés (1) rss (1) scraping (1) section targeting (1) semmi (1) semmitmondó (1) seo (2) seo.forum.hu (6) siker (3) smart price (2) smart priced (3) smartprice (4) spam (1) start (1) startup (1) steelcase (1) szék (1) szellemes (1) szorcs.hu (2) találati lista (1) tanács (1) tanácsadó (1) tapasztalat (1) targetált hirdetés (2) tárhely (2) tartalom (2) tartalom átvétel (1) tech (1) technológia (1) tipp (1) trükk (1) turbobookmark (1) tűzijáték (2) TV (2) ügyfél (1) vállalkozó (2) vásárló (1) vége (1) vevő (1) videó (1) webcím (1) webhosting (2) wibiya (1)

Blogarchívum

Mit tettem a neten (ma)?
FriendFeed-ről utolsó 5 átvéve...

Merre járok / jártam ...

Apróhirdetés:

Ahhoz, hogy pénzt keress az internettel, ezt ismernek kell!

(Kattints ide, videó indul!) -- -- -- ~~> Az INTERNET

Google Magyarország Blog

Twitteren ... FollowMe ...

  Kövess a Twitter-en...

  Összes oldalmegjelenítés

  :-)