Fontos! Próbálok közérthető lenni, hogy értelme legyen az online-marketing és bevételnövelési tapasztalataim megosztásának. Nem mindig sikerül! A blogot csak saját felelősségre nézd át alaposon, mert előfordulhat, hogy a felét se érted meg! (Amikor hozzászólást írsz ehhez itt lent, akkor mielőtt beküldenéd moderálásra, elfogadásra, mentsd el azt magadnak, mert néha nem mentődik el elsőre a hozzászólás (próbáld 2x-3x), azaz elveszhet az értékes kérdésed, hozzászólásod.)

Adsense +1 (Like) - Mi ez?

Adsense +1 (Like) - Mi ez?
Adsense +1 (Like) - Kattints, kérlek a képre! :))):)))

2009. augusztus 15., szombat

Lelkiismeretes tanácsadó

Lelkiismeretes tanácsadó

Kapcsolatban állók pár ismert és még nem népszerű tanácsadóval is. Tanácsadók a vállalkozás és az élet különféle területein. Az évek során többször előkerült a téma, "megvették, de nem használják, nem alkalmazzák, és ez rossz érzés, mintha átvertem volna őket". Ez a dolog engem is érint, kétszeresen is.

Bennem is felbukkant ez a gondolat, és ha úgy érzem, hogy nem segítek ezzel az embereknek, akkor hajlamos vagyok visszafogni magam, ami csökkenő eladásokhoz vezet. A másik ok, hogy az ismerőseim, akinek évek óta eladom az online termékeit szintén gondolkodhatnak így, és néha meg is teszik. És hirtelen a termékeik eladása lecsökken, pedig erre nincs logikus magyarázat.
Nem akarok itt spirituális területre tévedni, de azt tapasztalom, hogy a vélt vagy valós ártás, átverés gondolatához kapcsolódó érzés képes megállítani az eladásokat, akkor is, ha ennek semmiféle megfigyelhető oka sincs. Persze a csökkenő statisztikának sok oka lehet, nem csak ez.

Először is látni kell, hogy létezik hamis, mások által szándékosan kiváltott bűntudat, ami arra szolgál, hogy a személy visszatartsák a cselekvéstől, mindenféle cselekvéstől, legfőképpen attól, hogy a manipulatív személyt leleplezze és esetleg megbüntesse.
(A bűntudattal terhelt ember ritkán sikeres, és ha az is biztosan nem élvezi a sikerét.)
Amikor úgy érzi (lelke mélyén, szíve mélyen, tudata hátsó zugában), hogy ártalmára van másoknak, akkor nem ér el jó eredményeket, legalábbis hosszabb időn keresztül biztos nem.

De mi a helyzet a bűnözőkkel, a törvényeket súlyosan megsértőkkel, akik gazdagok, gondtalanok és boldogan élnek? Csak a filmekben és az olcsó ponyvaregényekben gondtalan és boldog a bűnöző! Ez csak mese, ők nem boldogok. Ezzel pedig némileg szemben áll a következő gondolat.

Valójában a személy gyermekkorában kialakult erkölcsi értékrend, az elfogadott és helyesnek tartott erkölcsi szabályrendszer egyik legfontosabb tényező amely meghatározza, hogy egy személy mikor érez bűntudatot és mikor nem.
Aki nem tart bűnnek bizonyos tevékenységeket vagy állapotokat az erkölcsi szabályrendszere szerint, akkor nem is érez bűntudatot. Aki nem érez bűntudatot, visszafogottságot annak megnő az esélye, hogy elérje a céljait.

Visszatérve a lelkiismeretes tanácsadó témára, a tanácsadó célja az kellene hogy legyen, hogy azok számára, akik igénylik a hazugságok, elferdítések és kihagyott fontos információk nélküli ajánlatát, lehetőséget adjon, hogy megtanulják és alkalmazzák a tanácsait.
Ha alkalmazzák, ami alkalmazható tanácsait, a tudást, amit átadott, akkor az jó, ezért él végül is a tanácsadó. Ha nem alkalmazzák bármi legyen is az oka, az felhasználható tanácsait, akkor az sajnálatos, de nem a tanácsadó problémája.

Nem lehet ráerőltetni senkire, hogy használja, hasznosítsa a tudást, mert lehet, hogy nem mer, valójában nem is akar eredményeket elérni. Az emberek többsége nem tudást szeretnének, nem elvégzendő feladatokat szeretnének, nem eredményeket szeretnének elérni, hanem pénzt szeretnének, hogy a szerintük a pénz hiánya miatt felálló igen kellemetlen helyzetektől megszabaduljanak.

Mi a válaszod a következő kérdésre, mi ugrik be először?
Mennyire szereted a nálad sokkal gazdagabbakat?
Mi volt a válaszod?
Írd le ide hozzászólásként, akár név nélkül is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Minőségi Tárhely Szuper Áron:

Klikk ~~>
Tipp: A "freetrial" kuponkóddal az 1. hónap csak 1 cent!

Eladó domain nevek meghirdetése egyszerűen

Eladó domain nevek meghirdetése egyszerűen
eladó domainek

Népszerű bejegyzések

Mit szeretnél itt megtudni?

Címkék / Témák

.com (2) .eu (2) .hu (2) .net (2) .org (2) 24 (6) addon (2) adsense (6) adsense bevétel (6) adwords (2) affiliate (3) angol (1) article directory (1) átkattintási arány (1) baki (1) befektető (1) bevétel (2) BlackHole (1) blog (1) blogger.com (1) blogolás (2) bookmark (3) bűnöző (1) bűntudat (1) cafe (1) célok (1) cimke (1) cpc (1) csalás (1) deicious (1) delicious (4) digg (1) domain (5) domain eladás (1) domain regisztráció (3) domain vásárlás (3) drága (1) duplikált tartalom (2) ékezetes domain regisztráció (1) eladó domain (1) eladó domain nevek (1) eladó honlap (1) emberek (1) epc (1) erkölcs (2) értékes tartalom (1) etika (1) excel (1) fejlesztés (1) félelem (1) feljelentés (1) félreértés (1) firefox (2) firefox addon (1) fizetés (1) fontos kérdések (1) forgalom (1) fórum (6) frame (1) friend connect (1) gonosz (1) google (4) google büntetés (1) google chat (1) google kapcsoolat (1) hack (1) hacker (1) hiba (2) hirdetés (2) hírlevél küldő (1) hírlevél szoftver (1) honlap vásárlás (2) hosting (1) humor (1) hungarian (1) idő (1) induló vállakozás (2) internet (2) internet működése (1) jack bauer (1) játszma (1) játszmák (1) jutalék (2) kattintás (2) kérdőívezés (1) kereső (1) keresőoptimalizálás (1) kiegészítő (1) kifizetés (1) könyvjelző (3) közösségi weboldal (1) kudarc (1) laszloberndt (1) látogatók (1) látogatottság (1) lifehack (1) linkelés (3) linkmegosztás (2) linkmegosztó (2) linktár (2) lottószámok (1) maghatározás (1) magyar (1) manipuláció (1) megosztás (1) mlm (4) MLM-siker (1) mozi (2) network marketing (1) olcsó domain (3) olcsó tárhely (1) online-vállalkozás (1) opencoffeclub (1) otthonról (1) page rank (1) parlagfű (1) partnerprogram (4) pay (1) pénz (4) php (1) piackutatás (1) pligg (1) ppa (1) ppc (2) ppl (1) ppm (1) ppp (1) pps (1) rendszeres (1) rövidítés (1) rss (1) scraping (1) section targeting (1) semmi (1) semmitmondó (1) seo (2) seo.forum.hu (6) siker (3) smart price (2) smart priced (3) smartprice (4) spam (1) start (1) startup (1) steelcase (1) szék (1) szellemes (1) szorcs.hu (2) találati lista (1) tanács (1) tanácsadó (1) tapasztalat (1) targetált hirdetés (2) tárhely (2) tartalom (2) tartalom átvétel (1) tech (1) technológia (1) tipp (1) trükk (1) turbobookmark (1) tűzijáték (2) TV (2) ügyfél (1) vállalkozó (2) vásárló (1) vége (1) vevő (1) videó (1) webcím (1) webhosting (2) wibiya (1)

Blogarchívum

Mit tettem a neten (ma)?
FriendFeed-ről utolsó 5 átvéve...

Merre járok / jártam ...

Apróhirdetés:

Ahhoz, hogy pénzt keress az internettel, ezt ismernek kell!

(Kattints ide, videó indul!) -- -- -- ~~> Az INTERNET

Google Magyarország Blog

Twitteren ... FollowMe ...

    Kövess a Twitter-en...

    Összes oldalmegjelenítés

    :-)