Fontos! Próbálok közérthető lenni, hogy értelme legyen az online-marketing és bevételnövelési tapasztalataim megosztásának. Nem mindig sikerül! A blogot csak saját felelősségre nézd át alaposon, mert előfordulhat, hogy a felét se érted meg! (Amikor hozzászólást írsz ehhez itt lent, akkor mielőtt beküldenéd moderálásra, elfogadásra, mentsd el azt magadnak, mert néha nem mentődik el elsőre a hozzászólás (próbáld 2x-3x), azaz elveszhet az értékes kérdésed, hozzászólásod.)

Adsense +1 (Like) - Mi ez?

Adsense +1 (Like) - Mi ez?
Adsense +1 (Like) - Kattints, kérlek a képre! :))):)))

2009. augusztus 25., kedd

Semmitmondó válasz megsemmítése

Megsemmisítő válasz kaptam. Nem semmi!

Úgy érzem semmibe vagyok véve, mert semmi nem elég jó amit írok. Sőt semmirekellő vagyok, mert semmit nem mondok (semmitmondóak) az írásaimmal.

Az előzmények. Had mutassam itt meg ezt kis semmiséget:

A Több Adsense Bevétel Titkai 1 írásomra ezt a válasz kaptam, ami a fórumban olvasható.
A semmit én emeltem ki:

"László én nem akarlak megbántani, de szerintem kicsit túlságosan előtérbe helyezed itt magad. Számomra erősen vicces ahogyan beharangoztad ezt a bejegyzést, de kíváncsi voltam mi sül ki belőle. Elolvastam és hogy is mondjam, szerényebben, sokkal szerényebben. Írtál egy jó nagy bejegyzést, ami abszolúte semmit nem mondott, előtted ezt már magyarul is megírták sokkal összeszedettebben..."

De ha semmit nem mondott, akkor mondott valamit, nem? Hogy is van ez?

Itt van a semmiről egy egy alapos, tudományos magyarázat, nem hülyeség!
Egyébként kötelező tananyag, amely bemutatja a mai semmi helyzetének komolyságát:
Folytatás:
Miután kaptam még néhány hasonlóan semmitmondó és építő jellegű választ a blogbam, írtam egy rövidet a fórumozásról (ami viszonylag nagy visszhangot váltott ki), és amiből most itt idéznék. Nem, inkább idézek, hanem belinkelem ide, hogy aki még nem ismeri végigolvashassa, aki pedig igen, az itt alatta folytathass a válasz olvasásával:

Érdekes fórum tapasztalatok! (Ez se jó?)

Válaszként itt a blogoban ezt a nem semmi jót tanácsot kaptam válaszként. A válasz önmagáért beszél:

Úgy érzem (lehet rosszul), hogy meg lettem szólítva. Itt válaszolok, mert a fórumon már megírtam, hogy részemről nem foglalkozok tovább ott a dologgal és ehhez tartom is magam. Nem az volt a problémám alapvetően, hogy nem volt elég értékes az írás a szememben, hanem az, hogy ezt úgy harangoztad be, mintha tálcán hoznád elénk a spanyol viaszt. Ez a fajta (hogyan szerezünk pénzt a neten, áruljunk mosóport, mlm-ezzünk stb) marketing vonulat nálam abszolút kiveri a biztosítékot, még akkor is ha komoly tudás van mögötte. Ha pedig még az sem, akkor hatványozottan. És egy tényleg minden bántó szándék nélküli jó tanács, a seo az egy hatalmas türelmet és folytonos tanulási szándékot igénylő tevékenység, ahol ezekkel az ötpercalattlegyünksikeresek stratégiákkal és az ilyen hatást keltő írásokkal, megnyilvánulásokkal nem lehet sikert elérni.

(Most, hogy már tudom, hogy milyennek nem kellene lennem (mert ... vagyok? ki állítja?), és most, hogy megtudtam, hogy mit nem kellene tennem (mert nem tettem? ki sugallja?), és most hogy megtudtam, hogy milyennek kellene lennem (mert nem vagyok olyan? ki írja?), és most, hogy tudom, hogy a stílusommal nem érhetek el sikert (ki is sugallja ezt és miért?), már pontosan tudom, hogy milyen vagyok, hogy mit teszek, és mi érhetek el. Tehát semmi se jó! Igazán jó tudni ezt magamról!)

Hogy elkerüljük a jó tanács félreérthetőségéből eredő félreértéseket, és felfedezzük ügyes csúsztatásait ez a választ írtam:

Félreértések nélkül


És alatta megkaptam az újabb "semmit mondó" választ kaptam. Rájöttem, hogy amit amit írok, az tényleg semmi. Be kell látnom, hogy én nem írok semmit, sőt én írom másokról, hogy ők nem írnak semmit. Semmirekellő vagyok! Abba is hagyom a fórumozást és a blogolást, mert hát nincs értelme, azaz semmit értelme, semmi tartalma, és egyébként is megsemmisítendő amit írók, sőt talán én is.

(A semmit én emeltem ki!)

szipeter írta...

Nagyon megtisztelő, hogy ennyi időt szántál a váaszra, kár, hogy nem írtál benne gyakorlatilag semmit. Leírátam, amit akartam a dologgal kapcsolatban, nem győztél meg az ellenkezőjéről. Sok sikert a továbbiakban!

És a válaszom:

1. Nem akartalak meggyőzni, Téged nem.
2. Ha gyakorlatilag semmit nem írtam [állításod szerint, megint], (akkor mivel ez nem-semmi, tehát ez valami, azaz mégis írtam valamit, ami persze egy ilyen semmitmondó (illetve semmit írót semmirekellőtől) nem semmi.)
3. Nem veszem semmibe és köszönöm a jó kívánságodat, hogy sok sikert kívánsz nekem.

Többször is adtál nekem tanácsot, had adjak én is neked egyet:
Nem írj nekem semmit!

És végül: Most is semmit írtam, illetve semmit se?

Itt véget ért a semmi, és most elkezdődik a valami ...

Figyelem! Semmi sem fontosabb ennél:
Gyorsan írj hozzászólást, mert ez az írás 5 percen belül automatikusan megsemmisíti önmagát és a számítógéped merevlemezét, (ha nem írsz semmi hozzászólást, vagy ha semmitmondó megjegyzést írsz)!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Minőségi Tárhely Szuper Áron:

Klikk ~~>
Tipp: A "freetrial" kuponkóddal az 1. hónap csak 1 cent!

Eladó domain nevek meghirdetése egyszerűen

Eladó domain nevek meghirdetése egyszerűen
eladó domainek

Népszerű bejegyzések

Mit szeretnél itt megtudni?

Címkék / Témák

.com (2) .eu (2) .hu (2) .net (2) .org (2) 24 (6) addon (2) adsense (6) adsense bevétel (6) adwords (2) affiliate (3) angol (1) article directory (1) átkattintási arány (1) baki (1) befektető (1) bevétel (2) BlackHole (1) blog (1) blogger.com (1) blogolás (2) bookmark (3) bűnöző (1) bűntudat (1) cafe (1) célok (1) cimke (1) cpc (1) csalás (1) deicious (1) delicious (4) digg (1) domain (5) domain eladás (1) domain regisztráció (3) domain vásárlás (3) drága (1) duplikált tartalom (2) ékezetes domain regisztráció (1) eladó domain (1) eladó domain nevek (1) eladó honlap (1) emberek (1) epc (1) erkölcs (2) értékes tartalom (1) etika (1) excel (1) fejlesztés (1) félelem (1) feljelentés (1) félreértés (1) firefox (2) firefox addon (1) fizetés (1) fontos kérdések (1) forgalom (1) fórum (6) frame (1) friend connect (1) gonosz (1) google (4) google büntetés (1) google chat (1) google kapcsoolat (1) hack (1) hacker (1) hiba (2) hirdetés (2) hírlevél küldő (1) hírlevél szoftver (1) honlap vásárlás (2) hosting (1) humor (1) hungarian (1) idő (1) induló vállakozás (2) internet (2) internet működése (1) jack bauer (1) játszma (1) játszmák (1) jutalék (2) kattintás (2) kérdőívezés (1) kereső (1) keresőoptimalizálás (1) kiegészítő (1) kifizetés (1) könyvjelző (3) közösségi weboldal (1) kudarc (1) laszloberndt (1) látogatók (1) látogatottság (1) lifehack (1) linkelés (3) linkmegosztás (2) linkmegosztó (2) linktár (2) lottószámok (1) maghatározás (1) magyar (1) manipuláció (1) megosztás (1) mlm (4) MLM-siker (1) mozi (2) network marketing (1) olcsó domain (3) olcsó tárhely (1) online-vállalkozás (1) opencoffeclub (1) otthonról (1) page rank (1) parlagfű (1) partnerprogram (4) pay (1) pénz (4) php (1) piackutatás (1) pligg (1) ppa (1) ppc (2) ppl (1) ppm (1) ppp (1) pps (1) rendszeres (1) rövidítés (1) rss (1) scraping (1) section targeting (1) semmi (1) semmitmondó (1) seo (2) seo.forum.hu (6) siker (3) smart price (2) smart priced (3) smartprice (4) spam (1) start (1) startup (1) steelcase (1) szék (1) szellemes (1) szorcs.hu (2) találati lista (1) tanács (1) tanácsadó (1) tapasztalat (1) targetált hirdetés (2) tárhely (2) tartalom (2) tartalom átvétel (1) tech (1) technológia (1) tipp (1) trükk (1) turbobookmark (1) tűzijáték (2) TV (2) ügyfél (1) vállalkozó (2) vásárló (1) vége (1) vevő (1) videó (1) webcím (1) webhosting (2) wibiya (1)

Blogarchívum

Mit tettem a neten (ma)?
FriendFeed-ről utolsó 5 átvéve...

Merre járok / jártam ...

Apróhirdetés:

Ahhoz, hogy pénzt keress az internettel, ezt ismernek kell!

(Kattints ide, videó indul!) -- -- -- ~~> Az INTERNET

Google Magyarország Blog

Twitteren ... FollowMe ...

    Kövess a Twitter-en...

    Összes oldalmegjelenítés

    :-)