Fontos! Próbálok közérthető lenni, hogy értelme legyen az online-marketing és bevételnövelési tapasztalataim megosztásának. Nem mindig sikerül! A blogot csak saját felelősségre nézd át alaposon, mert előfordulhat, hogy a felét se érted meg! (Amikor hozzászólást írsz ehhez itt lent, akkor mielőtt beküldenéd moderálásra, elfogadásra, mentsd el azt magadnak, mert néha nem mentődik el elsőre a hozzászólás (próbáld 2x-3x), azaz elveszhet az értékes kérdésed, hozzászólásod.)

Adsense +1 (Like) - Mi ez?

Adsense +1 (Like) - Mi ez?
Adsense +1 (Like) - Kattints, kérlek a képre! :))):)))

2009. szeptember 4., péntek

A Legnagyobb SEO TITOK Számomra

Először egy személyes megjegyzés: Kib*szott parlagfű!
Nagyon elegem van már belőle!

A legnagyobb SEO felfedezés, felismerés, ami eddig megtörtént velem!

Tegnap este egy  n a g y a o n  izgalmas megbeszélésem volt egy profi-seo barátommal! Olyan seo dolgokra jöttünk rá közösen, ami hátborzongatóak, félelmetesek!

Az egész alapja egy kiszivárgott belső Google anyag volt (amit korábban megszereztem), amely a találati lista ellenőrző személyek szoftver használati utasítása. Ez gyakorlatilag elmondja, hogy miként kell osztályozni, megjelölni, értékelni az egyes keresési szavakra létrejövő találati listán szereplő oldalakat, és még sok-sok aranyat érő információ van benne!

Fél éve kezdődött! Amikor kb. fél éve megszereztem egy belső anyagot, akkor elkezdettek összeállni lassan a SEO és az online érvényesülés puzzle darabjai.
A sok más online marketing területen, a SEO, a domain üzlet, a CMS rendszerek, linképítés, link-eladás, link-vásárlás, tartalom létrehozás, a sok-sok black-hat seo technika elméleti ismerete (gyakorlatban ilyet sosem tennék, ezekből csak tanulok); a web2-es alkalmazások, social networkig rendszerek, stb. stb. stb. területén szerzett elméleti tudás és gyakorlati tapasztalat a tegnapi beszélgetésünk során hirtelen kirajzolt egy olyan képet, ami döbbenetes volt.

A barátaim tudják, hogy ha sokáig nem beszélek, csak hallgatok és olyanokat mondok, hogy húúúú (nagyon szellem.es); ez vazze nagyon nagy; húúúúhhhhhhaaa, ez komoly; nem hiszem el, nézzük csak át még egyszer; hogy is megy ez; tényleg, ez tényleg így van; - tehát ha ehhez hasonlókat mondok, vagy csak nézek és hallgatok, és még a nekem intézett szavakra se reagálók, akkor nagy dologról van szó!
És ez TÉNYLEG NAGY! Pedig mégis milyen egyszerűek ezek a dolgok!

Teljesen átértékelődött bennem minden az online bevétel teremtésről a Google-ról és SEO-ról! Azt hiszem, most egy-két napig hagynom kell ezt leülepedni, hogy tervezni, és majd megvalósítani tudjak ebből az új nézőpontból, ezekkel az új értékes adatokkal.

Ezeket egy jó ideig még nem fogok senkinek elmondani SEO dolgokat, majd csak akkor ha mások is rájönnek és kezd közismerté válni.
Lehet, hogy most pár napig nem is írok ide a blogomba, mert attól félek, hogy megosztom ezt másokkal (a semmiért cserébe), mert mostanában szinte mindent mániákusan blogolok, megosztok. (Később, azért biztos morzsánként megírok itt pár adatot.)

4 megjegyzés:

 1. Kicsit olyan erzesem van, hogy ez a cikk csak azért jött létre, hogy téged dobjon ki google ha vki arra keres, hogy Legnagyobb seo titok :)

  VálaszTörlés
 2. @Névtelen

  Kedves Névtelen! Vicces amit írsz (tudom hogy vicceltél), mert hát Te is tudod, hogy senki nem keres arra a kifejezésre, hogy "legnagyobb SEO titok! Tehát nem akarok erre a kifejezésre jó helyezés elérni a Google-ban.

  Egyébként ez a blogomat nem kereső-optimalizálom, mert hát blogspot-os, aminél van jobb blog-motor, ha sok keresőtalálat hajtanék. Ahogy a blogspot-nak is megvannak az előnyei más blogszolgáltatókkal szemben, illetve más blog-motorokat tekintve.

  És nem tervezek "Google Titok" típusú könyvet sem kiadni! :D

  VálaszTörlés
 3. Kedves Laci.

  Ez a bejegyzés nekünk seemit sem ad. Az érzelmeid hitelesen leírod, de semmi több.

  Én is azért kattintottam ide hogy megtudjam a legnagyobb titkot.

  Ezért bloglsz?

  VálaszTörlés
 4. @penzkereses

  Kedves penzkerese, akinek nincs neve!

  Látom nem jöttél még rá, hogy miért blogolok. És nem minden bejegyzésem blogom ad valamit, legalább is nem mindenkinek. (Aki nem látja benne, hogy mit kaphat, és nem teszi meg a megfelelő lépéseket, annak nem ad semmit.)

  Megnéztem a blogjaidat és látom, hogy Te miért blogolsz.

  VálaszTörlés

Minőségi Tárhely Szuper Áron:

Klikk ~~>
Tipp: A "freetrial" kuponkóddal az 1. hónap csak 1 cent!

Eladó domain nevek meghirdetése egyszerűen

Eladó domain nevek meghirdetése egyszerűen
eladó domainek

Népszerű bejegyzések

Mit szeretnél itt megtudni?

Címkék / Témák

.com (2) .eu (2) .hu (2) .net (2) .org (2) 24 (6) addon (2) adsense (6) adsense bevétel (6) adwords (2) affiliate (3) angol (1) article directory (1) átkattintási arány (1) baki (1) befektető (1) bevétel (2) BlackHole (1) blog (1) blogger.com (1) blogolás (2) bookmark (3) bűnöző (1) bűntudat (1) cafe (1) célok (1) cimke (1) cpc (1) csalás (1) deicious (1) delicious (4) digg (1) domain (5) domain eladás (1) domain regisztráció (3) domain vásárlás (3) drága (1) duplikált tartalom (2) ékezetes domain regisztráció (1) eladó domain (1) eladó domain nevek (1) eladó honlap (1) emberek (1) epc (1) erkölcs (2) értékes tartalom (1) etika (1) excel (1) fejlesztés (1) félelem (1) feljelentés (1) félreértés (1) firefox (2) firefox addon (1) fizetés (1) fontos kérdések (1) forgalom (1) fórum (6) frame (1) friend connect (1) gonosz (1) google (4) google büntetés (1) google chat (1) google kapcsoolat (1) hack (1) hacker (1) hiba (2) hirdetés (2) hírlevél küldő (1) hírlevél szoftver (1) honlap vásárlás (2) hosting (1) humor (1) hungarian (1) idő (1) induló vállakozás (2) internet (2) internet működése (1) jack bauer (1) játszma (1) játszmák (1) jutalék (2) kattintás (2) kérdőívezés (1) kereső (1) keresőoptimalizálás (1) kiegészítő (1) kifizetés (1) könyvjelző (3) közösségi weboldal (1) kudarc (1) laszloberndt (1) látogatók (1) látogatottság (1) lifehack (1) linkelés (3) linkmegosztás (2) linkmegosztó (2) linktár (2) lottószámok (1) maghatározás (1) magyar (1) manipuláció (1) megosztás (1) mlm (4) MLM-siker (1) mozi (2) network marketing (1) olcsó domain (3) olcsó tárhely (1) online-vállalkozás (1) opencoffeclub (1) otthonról (1) page rank (1) parlagfű (1) partnerprogram (4) pay (1) pénz (4) php (1) piackutatás (1) pligg (1) ppa (1) ppc (2) ppl (1) ppm (1) ppp (1) pps (1) rendszeres (1) rövidítés (1) rss (1) scraping (1) section targeting (1) semmi (1) semmitmondó (1) seo (2) seo.forum.hu (6) siker (3) smart price (2) smart priced (3) smartprice (4) spam (1) start (1) startup (1) steelcase (1) szék (1) szellemes (1) szorcs.hu (2) találati lista (1) tanács (1) tanácsadó (1) tapasztalat (1) targetált hirdetés (2) tárhely (2) tartalom (2) tartalom átvétel (1) tech (1) technológia (1) tipp (1) trükk (1) turbobookmark (1) tűzijáték (2) TV (2) ügyfél (1) vállalkozó (2) vásárló (1) vége (1) vevő (1) videó (1) webcím (1) webhosting (2) wibiya (1)

Mit tettem a neten (ma)?
FriendFeed-ről utolsó 5 átvéve...

Merre járok / jártam ...

Apróhirdetés:

Ahhoz, hogy pénzt keress az internettel, ezt ismernek kell!

(Kattints ide, videó indul!) -- -- -- ~~> Az INTERNET

Google Magyarország Blog

Twitteren ... FollowMe ...

  Kövess a Twitter-en...

  Összes oldalmegjelenítés

  :-)