Fontos! Próbálok közérthető lenni, hogy értelme legyen az online-marketing és bevételnövelési tapasztalataim megosztásának. Nem mindig sikerül! A blogot csak saját felelősségre nézd át alaposon, mert előfordulhat, hogy a felét se érted meg! (Amikor hozzászólást írsz ehhez itt lent, akkor mielőtt beküldenéd moderálásra, elfogadásra, mentsd el azt magadnak, mert néha nem mentődik el elsőre a hozzászólás (próbáld 2x-3x), azaz elveszhet az értékes kérdésed, hozzászólásod.)

Adsense +1 (Like) - Mi ez?

Adsense +1 (Like) - Mi ez?
Adsense +1 (Like) - Kattints, kérlek a képre! :))):)))

2009. szeptember 5., szombat

PartnerProgram-OK és a SEO-k

Mai érdekes és partnerprogram dolgok...

Érdekes ... Egyre többen keresnek meg, SEO-k, hogy felvegyék velem a személyes kapcsolatot, de szinte csak hajnalban, 1:30 és 4 között. Hogy miért ekkor? Nem tudom. :-)

Hozzászóltam... PartnerProgram (Affilliate ... ) téma:

  • hxxp://doransky.hu/?p=623&cpage=1#comment-176160

Egyetértek azzal, hogy Magyarországon nem lehet blogolásból, pontosabban a blogon közvetlenül keletkező reklám bevételen keresztül nem lehet jól keresni. Illetve, hogy csak keveseknek hoz ez jól. Kicsi piac, kevés érdeklődő, itthon sokkal kevesebbet fizető PPC és banner hirdetések, és az hogy például az angol nyelvterületen létező a bloggerek által használt bevételi forrás itthon nem létezik.

És nagyon egyet tudok azzal érteni, hogy közvetve, kapcsolatok szerzésére, hírnév és megbecsültség teremtésére, szakértő megbízások, új és jobb állás megszerzéséhez nagyon is alkalmas lehet a blog-publikálás.

Talán infó-termék létrehozásával és eladásával, vagy szakmai konferencia belépő vagy más partnerprogramokhoz csatlakozással kulturáltan, a témához kapcsolódóan lehet közvetlen bevételt is teremteni.


  • hxxp://seo.forum.hu/google-f6/akarsz-penzt-keresni-affiliate-mesterfokon-t228/post119893.html


Ha már a partnerprogram linkeknél tartunk, akkor leírom itt, hogy sokan nem szeretnek vagy nem akarnak partnerprogram linkre kattintani. (Látják, a linket egyes böngészőkben.)
Nem szeretnek, mert a partnerprogram linkek sokszor csak egy nagy-dumás sales-oldalra visznek, ami gyakran ellenszenves és nincs rajta értékes információ.
Vagy mert nem akarnak másnak pénzt keresni, mert irigyek vagy mit tudom én mi a bajuk.
Ezekre jó megoldás, ha a partner azonosítós linket egy egy url rövidítőn keresztül, ami ugye átdob az affiliate linkes oldalra.
(A profi affiliate oldalak egyébként az átirányítás után "eltüntetik" a böngésző url-jéből az affiliate linket mert de partnerprogram rendszer persze jól működik, keresi a partner a pénzt.)

Van egy megoldás, amit én alkalmazok (biztos más is). Amikor belépek egy partnerprogramba, akkor veszek egy nagyon hasonló infós vagy más végződésű domain. Felrakom az egyik tárhelyemre egy egylapos oldalt ebbe rakom bele a az affilite likkel, amin pár másodperces késéssel továbbugrik az affilite linkre. Ezt domaint teszem be site-jaimba és más helyekre. Így nem látszik az affilite link, tehát a "nem szeretem a partnerprogram linket" probléma megoldódik.

És így megoldódik egy másik probléma is:
A site-jaimra és sok más oldalra is kirakom az affilite linket, ez idő, néha órák, de ha megszűnik a partnerprogram, akkor le kell szednem mindenhonnan, ami szintén több óra is lehet.
És ne feledjük, hogy sok partnerprogram link csak kamu, csak arra van kitalálva, hogy linket és látogatót kapjon a céloldal. De lehet hogy a partperprogram link 0 vagy túl kevés bevételt hoz, de csak foglalja a banner-helyet.
Tehát a saját domain-t bármikor átirányítom egy hasonló partnerprogramra vagy a domain-t ráirányítom bárhova ahova akarom. Ezzel időt, energiát, munkát spórolok, és a partnerprogram linkre kattintások aránya is megnő 10-15%-kkal.

Itt egy példa erre: hxxp://www.angol.ws

Hasznos lehet ez az infó neked?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Minőségi Tárhely Szuper Áron:

Klikk ~~>
Tipp: A "freetrial" kuponkóddal az 1. hónap csak 1 cent!

Eladó domain nevek meghirdetése egyszerűen

Eladó domain nevek meghirdetése egyszerűen
eladó domainek

Népszerű bejegyzések

Mit szeretnél itt megtudni?

Címkék / Témák

.com (2) .eu (2) .hu (2) .net (2) .org (2) 24 (6) addon (2) adsense (6) adsense bevétel (6) adwords (2) affiliate (3) angol (1) article directory (1) átkattintási arány (1) baki (1) befektető (1) bevétel (2) BlackHole (1) blog (1) blogger.com (1) blogolás (2) bookmark (3) bűnöző (1) bűntudat (1) cafe (1) célok (1) cimke (1) cpc (1) csalás (1) deicious (1) delicious (4) digg (1) domain (5) domain eladás (1) domain regisztráció (3) domain vásárlás (3) drága (1) duplikált tartalom (2) ékezetes domain regisztráció (1) eladó domain (1) eladó domain nevek (1) eladó honlap (1) emberek (1) epc (1) erkölcs (2) értékes tartalom (1) etika (1) excel (1) fejlesztés (1) félelem (1) feljelentés (1) félreértés (1) firefox (2) firefox addon (1) fizetés (1) fontos kérdések (1) forgalom (1) fórum (6) frame (1) friend connect (1) gonosz (1) google (4) google büntetés (1) google chat (1) google kapcsoolat (1) hack (1) hacker (1) hiba (2) hirdetés (2) hírlevél küldő (1) hírlevél szoftver (1) honlap vásárlás (2) hosting (1) humor (1) hungarian (1) idő (1) induló vállakozás (2) internet (2) internet működése (1) jack bauer (1) játszma (1) játszmák (1) jutalék (2) kattintás (2) kérdőívezés (1) kereső (1) keresőoptimalizálás (1) kiegészítő (1) kifizetés (1) könyvjelző (3) közösségi weboldal (1) kudarc (1) laszloberndt (1) látogatók (1) látogatottság (1) lifehack (1) linkelés (3) linkmegosztás (2) linkmegosztó (2) linktár (2) lottószámok (1) maghatározás (1) magyar (1) manipuláció (1) megosztás (1) mlm (4) MLM-siker (1) mozi (2) network marketing (1) olcsó domain (3) olcsó tárhely (1) online-vállalkozás (1) opencoffeclub (1) otthonról (1) page rank (1) parlagfű (1) partnerprogram (4) pay (1) pénz (4) php (1) piackutatás (1) pligg (1) ppa (1) ppc (2) ppl (1) ppm (1) ppp (1) pps (1) rendszeres (1) rövidítés (1) rss (1) scraping (1) section targeting (1) semmi (1) semmitmondó (1) seo (2) seo.forum.hu (6) siker (3) smart price (2) smart priced (3) smartprice (4) spam (1) start (1) startup (1) steelcase (1) szék (1) szellemes (1) szorcs.hu (2) találati lista (1) tanács (1) tanácsadó (1) tapasztalat (1) targetált hirdetés (2) tárhely (2) tartalom (2) tartalom átvétel (1) tech (1) technológia (1) tipp (1) trükk (1) turbobookmark (1) tűzijáték (2) TV (2) ügyfél (1) vállalkozó (2) vásárló (1) vége (1) vevő (1) videó (1) webcím (1) webhosting (2) wibiya (1)

Mit tettem a neten (ma)?
FriendFeed-ről utolsó 5 átvéve...

Merre járok / jártam ...

Apróhirdetés:

Ahhoz, hogy pénzt keress az internettel, ezt ismernek kell!

(Kattints ide, videó indul!) -- -- -- ~~> Az INTERNET

Google Magyarország Blog

Twitteren ... FollowMe ...

    Kövess a Twitter-en...

    Összes oldalmegjelenítés

    :-)